Tjenester

Har du en skitten fasade eller skitne vinduer, utfører vi tjenester som kan hjelpe deg med nettopp det! 

UIHere (4).png

Vinduer

Vinduer trenger vedlikehold hvert år. Det være seg "selv vaskende" vinduer, store glass fasader, eller vanlige husmorsvinduer. Smuss fra skiftene årstider og svevestøv fra trafikken rundt oss gjør at vinduene blir møkkete. Blir ikke dette rengjort regelmessig, vil det gi varige skader på glasset og kan bli til en større skade som fører til utskiftning av vinuder.
Dette kan utføres med “tradisjonell” vindusvask eller med rentvann.
Vask med rentvann skjer uten noen tilsatte kjemikalier. Man bruker filter for å avionisere vannet slik at det ikke etterlater seg skjolder og striper. Det er også lettere å vaske vinduer i høyden. Vi når opp til 21 meter med utmerket resultat. Tradisjonell vask begrenser seg til 10-12 meter.

UIHere (5).png

Fasade og persienner

Fasadevask: Om det er næringsbygg eller privat bolig, tre eller murstein, har vi den kunnskapen som trengs for å utføre arbeidet. Så før du traver overilt ut i boden for å finne høytrykksspyleren etterfulgt av alle kjente feil, ta kontakt for en gratis befaring. Vi har utstyr til å utføre jobben, og god erfaring i faget.
Persienner: Dyr solskjerming kan fort ta skade av støv og forurensing. Vinduene blir fortere skitne, og ha vesentlig kortere levetid. Med skånsom og effektiv rengjøring vil vi hjelpe deg med å forlenge levetiden på din dyre solskjerming.

UIHere (7).png


Tilkommelighet

Om det er steder du har vanskelig for å komme til, har vi sertifiseringer og tilgang på utstyr som kan hjelpe oss å nå opp mange steder. Vi lider ikke av høydeskrekk, og lysten på å gjennomføre er stor.